Spørgsmål og svarHvorfor er i billigere end andre der tilbyder samme service?

Vi bestræber at have en virksomhed uden store udgifter til markedsføring, store lokaler, fine firmabiler, hvorpå vi netop kan holde prisen nede til kunden og koncentrere os om et godt udført håndværk. Vi har gennem tid opbygget gode aftaler med leverandører og fået indkøbt de rigtige maskiner til udførelse af vores arbejde, og kan derfor tilbyde vores service til en fordelagtig pris.

.Hvad er forskellen på den flisebehandling, som Ganløse Fliserens udfører, og den som markedet ellers tilbyder?

Vi tilbyder til dels den samme behandling som vores kollegaer i branchen, hvor de fleste udfører et rigtig godt stykke arbejde. VI ser hos os en ære i at være en lokal håndværker, hvor dialog og forventningsafstemning altid er vigtigt i samarbejde med kunden. Vi giver råd og vejledning og den pris vi tilbyder er 100% fast, så man ikke får pludselige meromkostninger under forløbet.  Vi tilbyder endvidere den bedste garanti over for vores kunder ved at give  "pengene retur" garanti.Skader en flisebehandling mine fliser?

Nej tværtimod - vi renser dine fliser med professionelt udstyr, som er specielt konstrueret til skånsomt at rense fliser. Dine fliser bliver faktisk mere modstandsdygtige med den efterfølgende imprægnering, som i praksis fungerer på samme måde som en lak beskytter et ny-slebet trægulv.Hvad betyder Imprægnering af Fliser:

Imprægnering af fliser er ligeså vigtig for holdbarheden, som lak (eller en anden behandling) er for et trægulv. Med andre ord er det essentielt at imprægnere fliserne. Netop fordi Imprægneringen er meget vigtigt, gælder det om at vælge de rigtige imprægneringsprodukter. Man kan få dem i mange forskellige kvaliteter og da den rigtige kvalitet er temmelig dyr, fravælges den ofte. Dette er en meget stor fejl, og en af grundene til, at vi konsekvent anbefaler at imprægnere fliserne efter rensning. Pakke 3 og 4 er inkl. imprægnering Fordele ved imprægnering:


  • Reducerer begroninger af mos, alger og sorte skimmelsvampe.
  • Overfladen bevarer sin åndbarhed og skaber en selvrensende overflade, hvilket gør det svært for smudspartikler at sætte sig.
  • Frisker og hindrer ældning af overfladen.
  • Har vandperle-effekt og hindrer ældning af overfladen.
  • Forebygger saltudblomstringer og hindrer frostsprægninger.
  • Bevarer egenskaberne i 5-10 år.Kan jeg annullere et tilbud selvom jeg skriftligt har godkendt det?

Ja - du kan annullere et godkendt tilbud, når som helst du ønsker det.Kan man benytte Servicefradraget?

Ja - det kan man! Tilbud og faktura er opdelt i arbejdsløn og materialer. 80% af den samlede pris er arbejdsløn og dermed fradragsberettiget. Hvad er Flisepest?

Flisepest er en populær betegnelse for lav, der vokser på fliser, primært på terasser. Der findes over 900 forskellige typer af lav, hvilket også betyder at flisepest, kan ses i mange forskellige farver og former på fliserne. I takt med at mængden af svovl i luften reduceres, bliver flisepest mere og mere udbredt. Flisepest lever ikke af organisk næring, men kræver blot at der er lys og fugt til stede. Derfor kan flisepest også vokse på materialer som klipper og andre hårde og næringsfattige overflader. Man kan sige, at i takt med at vores atmosfære bliver mindre svovlholdig, som jo er en generel god ting for miljøet, giver det bedre vækst betingeser for flisepest og dermed en større og større belastning for boligejeren.Hvornår kommer I og udfører arbejdet?

Fra accept af tilbud til vi udfører arbejdet vil der typisk gå 1-2 uger, men i sidste ende, er det dig som kunde, der bestemmer hvornår du vil have det lavet.Hvad skal jeg gøre - før under og efter arbejdet?

Før: Arealet skal være ryddet. Vi kan tilbyde at hjælpe med at flytte møbler, krukker osv. Du kan også med fordel klippe græskanter og buske.

Under: Det er ikke nødvendigt at være hjemme, når arbejdet udføres, men det er generelt en fordel, hvis du er hjemme nå vi ankommer til din adresse. Afhængig af vind og vejr samt opgavens omfang, skal vi besøge dig 2-3 gange for at udføre opgaven.

Efter: Efter opgavens udførelse skal møbler, krukker osv. sættes tilbage. Du skal pudse enkelte vinduer, da der forekommer vandstænk efter fliserensningen.Skal I have adgang til vand og el?

Ja, vi skal have adgang til vand og el. Du skal regne med et vandforbrug på 3-4m3 for 100m2. Prisen for vandet varierer fra by til by men ligger typisk på kr. 40-70 pr. m3.Kan man få renset sine fliser hele året?

Vi renser fliser i perioden 15. Marts - 30. septemberHvordan forlænger man det flotte udseende efter en Flisebehandling?

Hvis du ønsker at bevare dine rensede flisers flotte udseende og holdbarhed længst mulig, bør du overveje at tilkøbe en  garanti aftale, hvor vi genbehandler vi dine fliser én gang årligt.