Priser

Pakke 1:

Indeholder:

Rens af overflade


Beskrivelse:

Vi renser skånsomt  dine fliser i bund med vores overfladerenser. Her benytter vi udelukkende rent vand. Vi fjerner både flisepest, alger og mos på dine fliser, hvorfor du allerede på dette tidspunkt kan se flisebelægningen være ren og pæn.

I denne proces hvor vi renser, er det vigtigt at understrege, at vi IKKE benytter direkte højtryksrensning, men vi benytter vores professionelle renseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, vand og tryk således at fliserne skånsomt og effektivt vaskes rene.


Pris: 29 kr pr. m2. /inklusiv moms

Pakke 2: 

Indeholder:

Rensning og algebehandling


Beskrivelse:

Efter at vi har foretaget fliserensningen, foretager vi en algebehandling med et  godkendt algemiddel  Produktet er et miljøgodkendt bekæmpelsesmiddel af Miljøstyrelsen og skummes ud på flisearealet.

Algebehandlingen af fliserne sørger for at desinficere, så sporer samt eventuelle rester bliver fjernet. Ved at anvende godkendte mærker, sikre vi at skåne miljøet mest muligt og betyder desuden, at dine planter, græsplæne eller hæk IKKE får permanente skader, hvis det kommer i kontakt. Algebehandlingen forbedre ligeledes slutresultatet ved at forebygge mod ny algevækst i 6 til 9 måneder, da det er selvvirkende.


Pris: 34 kr. pr. m2 /inklusiv moms

Pakke 3: 

Indeholder:

Rensning, Algebehandling og Imprægnering


Beskrivelse:

Efter fliserne er tørre, typisk dagen efter, imprægnerer vi dine fliser. En imprægnering af fliserne giver en langtidseffekt og afhængigt af forholdene, kan dine fliser holde i endnu flere år. Vi anbefaler altid at man foretaget en imprægnering efter rensning og algebehandling for at lukke flisens overflade.

Imprægneringen er en beskyttende hinde på flisernes overflade uden farve og fjerner de vækstbetingelser alger, flisepest og andre uønsket belægninger kræver. Det sker ved at imprægneringen reducerer fugtindtaget, så fliserne i mindre grad optager fugt og vand. På den måde bliver fliserne i højere grad vandafvisende, men har stadig en “åndbar effekt”. Efter at vi har imprægneret dine fliser vil de stadig kræve vedligehold fremadrettet, men fremstår væsentligt bedre beskyttet mod vind og vejr.


Pris: 49 kr. pr. m2 /inklusiv moms

Pakke 4:

Indeholder:

Rensning, Algebehandling, Imprægnering og Fugesand


Beskrivelse:

Ved rensning af fliserne vil det øverste lag fugesand mellem dine fliser ofte være skyllet væk og vi anbefaler derfor at påfylde nyt fugesand. Fugesandet sikre stabilitet for fliserne, så de ligger fast og forhindre desuden mos og ukrudt for at vokse frem. Vi benytter udelukkende ukrudtshæmmende fugesand, som formindsker vækstbetingelser for mos og ukrudt mellem fliserne.

Vi hjælper gerne med at fremskaffe det rette fugesand for netop dine fliser samt fejning af det.


Pris: 60 kr. pr. m2 /inklusiv moms