Ganløse Fliserens

Ganløse Fliserens


Vi er et mindre firma, som udelukkende renser fliser, og hvor vi altid er med på opgaven. Vi har 100% faste lave og tilgængelige priser, og du kan altid se vores pris på vores hjemmeside. 


Vi ser frem til også at gøre dine fliser så gode som nye igen – på gensyn!


Gode resultater


Vi ønsker altid at skabe de bedste resultater for vores kunder, så deres ejendomme altid har et pænt og rent ydre. Uanset omfanget finder vi derfor altid en løsning, som passer til lige netop jeres algeproblemer.

For at give vores kunder de bedste løsninger, tilbyder vi løbende årlige vedligeholdelser, som sikrer et godt og vedholdende resultat de næste mange år frem.


Miljørigtig algebehandling


Hos Ganløse Fliserens ønsker vi at skåne miljøet mest muligt. Derfor anvender vi et algemiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen, når vi behandler din ejendom for alger.

Det betyder, at dine planter, græsplæner eller hæk ikke får permanente skader, hvis de kommer i kontakt med bekæmpelsesmidlet. I løbet af kort tid nedbrydes midlet primært af jordbakterier, og det nedbrydes udelukkende til vand og CO2 uden andre restprodukter.

Du undgår dermed at skulle bekymre dig om, hvorvidt det skader miljøet at få fjernet dine alger. Dette gør vi for vores fælles fremtid.